Stor kveld for Stevie G

Gerrard beskriver gårsdagen som en av de beste kveldene med England. I tillegg ble Shields løslatt. Shields invitert til Burnley-kampen. Rafa berømmer folket på Merseyside for støtten til Shields.

Steven Gerrard scoret to mål da England vant 5-1 mot Kroatia og sikret en plass i VM-sluttspillet. Tidligere på dagen hadde Liverpool-kapteinen fått beskjeden om at Michael Shields hadde blitt benådet.
- Det var en fantastisk nyhet for Michael og hans familie, uttaler Gerrard til Liverpool Echo.

- Jeg er virkelig glad på deres vegne. Det var en god dag for meg. Jeg scoret to mål og vi kvaliifserte oss til VM. Jeg satte på tv-apparatet tidligere på dagen og så nyheten om Michael. Det ga meg et skikkelig løft.

- Det er selvsagt en av de mest tilfredstillende kveldene jeg har hatt med England. Vi hadde noen fine kvelder under Sven - spesielt i Tyskland - og jeg har også scoret mål i EM og VM, men dette var veldig bra.

England står med full pott i kvalifiseringen. Og Steven Gerrard er optimistisk med tanke på hvor langt landslaget kan gå i Sør-Afrika.
- Vi vet at forventningen vil gå gjennom taket nå, men det er viktig at vi fortsetter å spille på den måten vi gjør. Vi forsøker å forbedre oss hele tiden under denne manageren. Vi vet at vi har spillere til å reise dit og gjøre det bra, men det er viktig at vi ikke tar foten av pedalen.

- Hvis vi fortsetter å bevege oss i riktig retning som vi gjør nå, har jeg tro på at vi kan oppnå noe i VM under Capello neste år.

- Det er hyggelig å bli kvalifisert så tidlig. Å kvalifisere seg og vinne kampen så komfortabelt gjør at jeg får større tro på vi viser fremgang som lag.

- Men i kveld var det mest tilfredstillende for meg hvor bra vi spilte med og uten ball. Folk glemmer hvilket godt lag Kroatia er. Vi beseiret dem komfortabelt til slutt.

 
Rafael Benítez er henrykt over at Michael Shields endelig har blitt løslatt fra fengsel. 22-åringen ble dømt til 10 års fengsel for et angret på en kelner i 2005, men har hele tiden hevdet sin uskyld.
- Jeg tror alle er meget fornøyd og lykkelig her. Vi har støttet ham. Vi visste at det var en vanskeig tid for ham, hans familie og alle involverte, sier Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Folket her har igjen vist hvordan de støtter noen over lang tid. Det er veldig positivt. Det var en veldig god støtte og en god reaksjon fra folket på Merseyside.

Liverpool Echo skriver at Michael Shields og hans familie har blitt invitert av Liverpool FC til lørdagens kamp mot Burnley.