Større sjanse for at Alonso blir

En Liverpool-kilde har fortalt Guillem Balague at det nå er større sjanse for at Xabi Alonso fortsetter i Liverpool enn at han forsvinner. Benítez ønsker å få saken ut av verden så fort som mulig.

En Liverpool-kilde hevder overfor Guillem Balague at det er økende optimisme for at Xabi Alonso også er Liverpool-spiller kommedne sesong.
- Rafa Benítez er desperat etter å få denne saken løst så fort som mulig for å få på plass troppen for neste sesong uten å måtte gjøre sene justeringer i forberedelsene, skriver Balague på sin nettside.

- Situasjonen er mye den samme som tidligere: Real Madrid må betale 35 millioner euro som Liverpool krever for Alonso, men den spanske klubben insisterer på at de ikke vil øke sitt tidligere bud. De må også redusere spillerstallen og selge før de kan kjøpe. Liverpool vil ikke senke sitt prisforlangende. Benítez begynner å miste tålmodigheten. Han kan til og med komme til å sette en ukes frist på denne avtalen som et ultimatum til Madrid.

- Det har imidlertid vært en positiv endring av stemningen i Liverpool-leiren de seneste dagene. For de som ønsker at Xabi Alonso blir, er det et mer optimistisk syn. Mens det alltid er en mulighet for at Madrid plutselig kan legge penger på bordet og akseptere Liverpools prisforlangende på 35 millioner euro, kan jeg fortelle at de seneste par dagene har en kilde nær Liverpool fortalt meg at "det er større sjanse for at Xabi blir i Liverpool enn at han drar."

- Jeg forklarte sist søndag at møtene mellom Benítez og Alonso forrige uke ville være vesentlige, og det er klart at Real Madrid har forventet at Xabi skulle legge press på Liverpool til å tvinge gjennom en overgang, kanskje også håpe at han ville komme med en offentlig uttalelse om et ønske om å dra. Det har ikke skjedd. Etter å ha snakket med Liverpool-kilden de seneste dagene, er følelsen at Xabi Alonso vil være Liverpool-spiller neste sesong.

- Dersom Alonso fortsetter i Liverpool, vil dynamikken mellom spiller, manager og klubb bli interessant å observere. Uansett hva Alonso føler akkurat nå, er jeg sikker på at utsiktene til å representere Spania i neste års VM vil hjelpe Benitez til å få det beste ut av ham.