Tenåring henrykt over klubbskifte

Sokolik sier det er en drøm som går i oppfyllelse å signere for Liverpool. Håper å spille for 1.laget i løpet av tre til fire år. Flytting av reservelagskamp. Nytt suvenirutsalgssted på Anfield.

Tsjekkeren forlot Banik Ostrava og signerte for Liverpool i august. Ifølge rapportene vil overgangssummen nå £1M den dagen forsvarsspilleren debuterer på førstelaget. Sokolik innrømmer at han ble overrasket over interessen fra Anfield-klubben, men 16-åringen vil forsøke å gjøre sitt beste.
- Det er en drøm som går i oppfyllelse, og jeg tar det som en stor mulighet, sier Sokolik til deniksport.

- Hittil er det bare en sjanse. Jeg vet at jeg har en lang, lang vei å gå for å komme med på Liverpools førstelag.

- Jeg har en plan om ta jeg ville like å komme inn på førstelaget i løpet av de neste tre eller fire årene. Nå er det opp til meg å gjøre mitt beste og oppnå det.

Reservelagskamp med ny dato
Reservelagets hjemmekamp mot Sunderland er flyttet fra tirsdag 20.oktober til onsdag 21.oktober for å unngå kollisjon med Champions League-oppgjøret hjemme mot Lyon. Avspark er fremdeles klokken 20.00. Liverpoolfc.tv opplyser at bortekampene mot Manchester City tirsdag 29.septmber og Wigan tirsdag 24.november ikke flyttes selv om førstelaget spiller bortekamper i Champions League samme dag. Premier League meddeler at kampen mot Manchester City skal spilles på City of Manchester Stadium istedenfor Regional Athletics Arena.

Nytt suvenirutsalg
Liverpool FC informerer at det nå også blir mulig å kjøpe diverse offisielle LFC-produkter på kampdager fra klubbens nye "Rapid Retail unit" på parkeringsplassen utenfor Centenary Stand. Utsalgstedet holder åpnet fra fire timer før avspark til en time etter kampslutt.