Tilbakeviser samtaler med indisk investor

Kilder nær Tom Hicks insisterer på at Liverpool ikke er i samtaler med GMR-gruppen om investeringer eller oppkjøp av klubben.

Kilder nær Tom Hicks insisterer på at Liverpool ikke er i samtaler med den indiske milliardæren Grandhi Mallikarjun Raos GMR-gruppe om investeringer i klubben eller oppkjøp av eierandelene til Hicks og Gillett.

En representant for GMR-gruppen, som eier cricketlaget Delhi Daredevils, var til stede i direktørboksen i 4-4-kampen mot Arsenal, men Daily Telegraph skriver at partene ikke har vært i samtaler om en mulig investering i Liverpool.

Hicks og Gillett må refinansiere lånet fra Royal Bank of Scotland og Wachovia på £350M i juli, og de antas å ha vært i konstant dialog med bankene siden januar for å finne måter til å håndtere gjelden, som inkluderer å bringe inn mer egen kapital i klubben eller betale ned deler av lånet.

Begge er på jakt etter investorer til sportsforetagende, men sliter med å finne interessenter i dagens økonomiske klima. Hicks, som har sagt at han er ute etter nye investorer til Liverpool i Midtøsten, og Gillett har vurdert sin finansielle situasjon i den globale finanskrisen.

Amanda Stavely, som forhandlet på vegne av Sjeik Mohammed bin Rashid Al Maktoumm i en mislykket overtagelse i fjor, overvar også Arsenal-kampen.