Tilbud til Sami

Ifølge Liverpool Echo har Sami Hyypiä blitt tilbudt en ny ettårig kontrakt med de røde. Man skal også ha blitt muntlig enig med unggutter om nye avtaler.

I en uke hvor det snakkes mye om transfers og kontrakter, skriver Tony Barrett i Liverpool Echo at Sami Hyypiä nå teller på knappene på om han skal spille på Anfield en sesong til. Finnen skal også være i søkelyset til en rekke andre klubber, bl.a. Wolves, og hvor han kan forvente langt mer spilletid.

Til Barrett sier Rafael Benitez at det kan være at man bare er "noen timer unna å ha en løsning" når det gjelder den positive utviklingen i forhold til en forlenget avtale med Daniel Agger.

Echo skriver også at Liverpool har blitt muntlig enig med ungguttene Nabil El Zhar, Kristztian Nemeth, Peter Gulacsi og Nathan Eccleston.

Nå kan det være grunn til å ta den siste påstanden med en aldri så liten klype med salt, siden liverpool.no i påsken snakket med Eccleston og han bekreftet da at han nettopp hadde skrevet under en ny treårig kontrakt. Kilder i Marokko hevdet i fjor at El Zhar hadde gjort en ny avtale med Liverpool fram til 2012, mens ungarerne Nemeth og Gulacsi skrev under overenskomster som bandt dem til 2010 da de kom til Merseyside.