Tjente over £50M på TV-rettigheter

SportProMedia melder at Liverpool tjente over £50M på å bli vist på TV i forbindelse med ligakamper i 2008/09. Boliglån gjennom Liverpool FC. Legendene spiller kamp i Irland i oktober.

Premier League betalte ut nesten en milliard pund fra salg av TV-rettigheter til klubbene i det engelske ligasystemet sist sesong. Aller mest penger stakk Manchester United av med. De kunne innkassere £51.5M som en følge av sine TV-opptredener. Men Liverpool fulgte hakk i hæl, med £50.1M. Dette utgjør ca 20% av inntektene til Manchester United sist sesong, og en betydelig større andel av Liverpools inntekter.

De 20 Premier League-klubbene innkasserte til sammen £790M, mens £70M gikk til klubbene som rykket ned til Championship året før. £136M ble distribuert til de andre klubbene i ligasystemet.

Boliglån gjennom Liverpool FC
Liverpool FC går stadig nye veier for å tjene penger. Siste nytt av produkter er at man kan ta opp boliglån hos den gjeldstyngede fotballklubben gjennom samarbeidsparnteren Britannia! Liverpool FC har nemlig gått sammen med Britannia, og utvidet samarbeidet når det gjelder finansielle produkter man kan tilby klubbens fans.

Fra 2.september har således Liverpool-supportere adgang til å ta opp boliglån hos Britannia, og som en påskjønnelse for dette får man en gavesjekk på £40 som man kan bruke i Liverpools souvenirbutikker. Om man åpner en såkalt Liverpool FC spare- og støttekonto hos Britannia vil man få £20 satt inn på konto.

Fans som ber om tilbud på boliglån før 30.november vil i tillegg være med i trekningen om to plasser på noe man har kalt "Ultimate Anfield Experience".

Legendene til Irland i oktober
Liverpool Legends skal spille en oppvisningskamp mot det irske Premier Division-laget Bray Wanderers neste måned. Liverpool stiller med flere spillere som har vært innom det irske landslaget, så som Ray Houghton, John Aldridge, Steve Staunton, Jim Beglin og Ronnie Whelan. I tillegg er det bekreftet at Ian Rush og Bruce Grobbelaar stiller i kampen på Brays Carlisle Grounds den 17.oktober.