Torres anbefaler landsmenn

Fernando Torres ser gjerne at en av landsmennene David Silva, David Villa og Juan Mata finner veien til Anfield i sommer.

- Vi må bli bedre på hjemmebane. Vi tapte mange poeng hjemme mot lag midt på tabellen. Klarer vi å ta 10 flere poeng på hjemmebane, tror jeg vi kan bli ligamestere neste sesong, siteres Torres i The Independent.

- Det er frustrerende, men fotball er vanskelig mot slike lag. Vi må hente inn kvalitetsspillere for å prøve å vinne disse kampene. Jeg håper Liverpool henter spillere som Silva, Mata og Villa. Spillere som er små av vekst, men som er kvalitetsspillere. Akkurat som Manchester United hadde i Tevez og Scholes.

- Det er slike spillere som utgjør forskjellen. Dette er dyktige spillere. Yossi Benayoun er samme type spiller, og jeg håper vi kan hente inn flere slike, så vi har flere valgmuligheter.

- Jeg har selvsagt anbefalt disse spillerne for Rafael Benitez, men jeg vet ikke om vi har penger til å kjøpe de.

- Engelsk fotball er veldig vanskelig, fordi den er veldig fysisk og spilles i et høyt tempo. I Spania legges det mer vekt på kvalitet i pasningsspillet. Tempoet er lavere, og det legges vekt på ikke å miste ballen. I England går alt mye fortere, og man kommer raskere inn i motstanderens straffefelt.

- I Liverpool har vi et fantastisk lag som takler de store lagene. Vi er konkurransedyktige. Men mot andre typer lag er vi kanskje ikke gode nok. Det må vi gjøre noe med.