Torres skrev under i dag

Liverpool FC melder at Fernando Torres i dag skrev under den nye kontrakten som partene ble enige om i mai. Det betyr at Torres er bundet til Anfield-klubben til 2013, med opsjon på ytterligere ett år.

I mai ble Liverpool FC og Fernando Torres muntlig enige om en ny kontrakt. Liverpool FC melder på sine offisielle nettsider at denne kontrakten ble underskrevet først nå. Dermed er alle formaliteter unnagjort.

25 år gamle Torres var allerede bundet til Anfield-klubben for de neste fire sesongene, etter at han skrev under en seksårskontrakt i 2007. Nå får han altså enda bedre betingelser enn han opprinnelig hadde i den første kontrakten han skrev med klubben, samt at den nye avtalen inneholder en opsjon om forlengelse av kontrakten med ytterligere ett år til 2014.

The Times hevder at den nye kontrakten er verdt inntil £28.6M for Torres, og at han får en økning i ukelønnen sin med £20 000. Dermed vil han være den Liverpool-spilleren som hever den nest høyeste lønnen, etter kaptein Steven Gerrard som The Times hevder har en ukelønn på £110 000.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.