Uavgjort i åpningskampen for Insua

Det sør-amerikanske U20-mesterskapet ble sparket i gang i natt. Argentina med Insua på laget spilte uavgjort. Ny seier for Martin og Hobbs. Bellamy til Manchester City.

Emiliano Insua spilte hele kampen da Argentina åpnet med å spille 1-1 mot vertsnasjonen Venezuela i det sør-amerikanske U20-meterskapet i natt. Insua spilte i sin vanlige rolle som venstreback. Det var Venezuela som tok ledelsen allerede etter to minutter, mens Argentina utlignet midtveis i første omgang. I en annen kamp i samme gruppe, gruppe A, vant Ecuador 2-1 over Peru.

Til natten skal Paraguay, med Ronald Huth i troppen, spille sin første kamp i turneringen. Motstander er ingen ringere enn Brasil.

Ny seier for Martin og Hobbs
Utlånte David Martin og Jack Hobbs spilte som vanlig hele kampen for Leicester da "revene" vant 2-0 borte mot Yeovil i League One i går kveld. Leicester har nå opparbeidet seg et forsprang på sju poeng på toppen av tabellen.