Utelukker ikke salg av Alonso

Benítez vil gjerne beholde Alonso, men utelukker ikke et salg om prisen er den rette. Juventus sies å være interessert i midtbanespilleren, men Benítez tror ikke at Serie A-klubben har råd til 27-åringen.

Juventus forsøkte å kjøpe Xabi Alonso i fjor sommer, men klarte ikke å imøtekomme Liverpools prisforlangende som antagelig var på rundt £16M. Midtbanespilleren har hatt en meget god sesong for Anfield-klubben. Benítez uttalte for to uker siden at han gjerne beholder 27-åringen, men kan likevel ikke garantere at han ikke vil bli fristet til å selge den tidligere Real Sociedad-spilleren dersom prisen er den rette.
- Jeg vet ikke om Juventus har så mye penger denne sesongen. Det er krise i hele verden. Vi får vente og se. Vi ønsket ikke å selge ham sist sommer, men i fotball har alle sin pris, sier Rafael Benítez til Daily Telegraph.

Juventus har lagt merke til at Liverpool må selge spillere for å styrke klubbens transfersbudsjett. Ernesto Bronzetti, en italiensk agent som gir råd til mange Serie A-klubber angående overganger, innrømmet i går at han anser Alonso som en utmerket makker til Momo Sissoko på Juventus' midtbane.
- Jeg vil forsøke å hente Alonso. Det var en lang jakt sist sommer for hans underskrift, så det er en vei vi kjenner. Å få ham sammen med Sissoko vil gi en tittelvinnende midtbane. Problemet er at det er veldig vanskelig og dyrt å få en så viktig spiller bort fra Liverpool.

Xabi Alonso har også blitt linket til Real Madrid.