Vanskelige forberedelser

Med ti spillere får laget gjort lite på treningsfeltet før Burnley-kampen. Mange landslagsspillere er tegn på et godt lag. Lucas og Mascherano sent tilbake. Rafa vil ta en prat med Babel.

Benítez forteller at det er vanskelig å få gjort skikkelige forberedelser til Burnley-kampen med mange landslagsspillere av gårde. Manageren krysser fingrene for at alle returnerer skadefrie til Melwood.
- Klart det er en vanskelig tid. Du kan ikke gjøre annet enn å se på kampene, motta rapporter og vente, sier Benítez til Liverpool Echo.

- Jeg synes at det bør være slik som dette på et topplag. Når man har spillere fra hele verden, er det normalt at de må være landslagsspillere dersom man skal opprettholde en høy standard.

- Å ha så mange borte betyr at vi er et bra lag med veldig gode spillere. Det er prisen man må betale.

Mangelen på spillere har begrenset forberedelsene til Burnley-kampen denne uken.
- Vi har bare cirka 10 spillere her, så vi kan ikke få gjort mye, Vi har nettopp spilt five-a-side og gjort litt taktisk arbeid med dem.

- Her om dagen spilte vi mot U18. Det er bra for de unge spillere å se førstelagsstaben her.

- Forholdet til akademiet er godt, det er positivt og mye bedre, legger Rafa til overfor Liverpoolfc.tv. 

Mascherano og Lucas sent tilbake
Javier Mascherano og Lucas Leiva er de to spillerne som er ventet å komme senest tilbake fra landskampene. Duoen er kanskje ikke på Merseyside før på fredag. Paraguay-Argentina og Brasil-Chile begynner ikke før henholdsvis 01.00 og 03.00 norsk tid natt til torsdag. Dermed vil det bli interessant å se hvordan Benítez har tenkt å komponere midtbanen mot Burnley.

Rafa vil ta en prat med Babel
Ryan Babel vurderer å gå på lån til Ajax når overgangsvinduet åpner i januar dersom han ikke får mer spilletid. Rafael Benítez mener at nederlenderen må prestere istedenfor å prate med pressen, og presiserer at han skal ta en prat med spilleren etter landskampene.
- Jeg leste det som sto i pressen, men jeg foretrekker å vente og snakke med spilleren. Jeg ønsker å undersøke hva han snakket om, sier Benítez ifølge Liverpool Echo.