Ventetiden kan være over, tror Yossi

Yossi Benayoun tror den lange ventetiden på Premier League-tittelen for alle røde fans er over til våren. Israeleren tror Liverpool med litt selvtillit skal være godt rustet mot tøffe konkurrenter.

Yossi Benayoun er overbevist om at Liverpool vil bli kronet som ligamestere til våren, for første gang siden mai 1990. Den israelske landslagsspilleren sier til Sky Sports at Liverpool-laget nå er godt nok til å ende den drøyt 18 år lange ventetiden.

20 sesonger har gått siden the Reds siste ligatittel og Liverpools supportere har i denne perioden vært nødt til å se at deres største rivaler, Manchester United, har vunnet flere titler.

Med litt mer selvtillit som vil være viktig å ha mot tøffe konkurrenter, så kan Rafael Benitez sitt lag ende opp som mestere til våren, mener israeleren.

- Premier League er en sterk liga. Dette blir en kamp mellom oss, Manchester United, Chelsea og Arsenal og Manchester City er enda sterkere. Vi vet at dette blir vanskelig, men vi tror på oss selv. Vi må bli bedre og gjøre det bedre og bedre. Da tror jeg vi har en god sjanse, sier Liverpools nummer 15 til Sky Sports.