Voronin i utlandet

Daily Mail melder at Andriy Voronin er på Miami Beach sammen med kona Yulia. Vender snart hjem for samtaler om fremtiden. LFC linket med låneovergang for Ruud van Nistelrooy.

Mens Liverpool spilte kamp i snøværet på Villa Park, befant Andriy Voronin seg i solen på Miami Beach sammen med kona Yulia. Ifølge tabloidavisen Daily Mail har ukraineren fått noen dager fri før han returnerer til Anfield for å holde samtaler om fremtiden i klubben. Muligens forlater spissen Liverpool i januar.

Voronin har ikke vært i Liverpools kamptropp siden Champions League-oppgjøret mot Lyon 4.november. 30-åringen har bare vært på banen 12 ganger for Anfield-klubben denne sesongen, kun tre av disse fra start.

Forrige sesong var han utlånt til Hertha Berlin, men tyskerne hadde ikke råd til en permanent avtale. Nå virker han å ha kommet langt bak i køen for en spissplass i Liverpool. Fernando Torres, Steven Gerrard, Dirk Kuyt, Ryan Babel, David Ngog gis tillit av Rafael Benítez. Ungguttene Nabil El Zhar og Dani Pacheco har også fått sine muligheter fremfor Voronin den senere tiden.

Det verserer også rykter om at Ruud van Nistelrooy kan være på vei til Anfield på en låneavtale. Daily Mail rapporterer at Rafael Benítez ikke skal være villig til å betale £3M for å kjøpe den skadeutsatte spissen fra Real Madrid. Ved en mulig låneavtale med varighet ut sesongen ønsker den spanske hovedstadsklubben at Liverpool betaler spillerens ukelønn på £100000, noe Liverpool skal være avvisende til. Håpet er at Real Madrid kan betale deler av lønnen.