Yossi ønsker cupsuksess

Benayoun var med å tape FA-cupfinalen mot LFC i 2006. Nå håper han å gå hele veien. Readings midlertidige sjef vil se positiv reaksjon fra spillerne sine etter 1-4 mot Plymouth. Atkinson dømmer.

Yossi Benayoun håper å vinne den medaljen han synes han fortjener. Israeleren spilte for West Ham da Liverpool vant FA-cupfinalen i 2006. Steven Gerrard utlignet på overtid i 2.omgang, og de røde vant senere straffesparkkonkurransen. Nå håper Benayoun å gå hele veien med Liverpool. I 3.runde venter Reading på Madejski Stadium førstkommende lørdag. Avspark klokken 18.15.

- Det er en veldig flott turnering. Liverpool tok engang medaljen fra meg da jeg var i West Ham, så de må i det minste hente dette ene trofeet tilbake til meg! uttaler Benayoun til LFC Weekly.

- Jeg håper det blir denne sesongen fordi jeg synes det er den beste hjemlige cupturneringen i verden.

- FA-cupen er alltid vanskelig mot lag fra Championship. Du ønsker alltid å bli trukket ut med kamp hjemme, ikke borte. Det kommer til å bli vanskelig, men vi må vise vår kvalitet ettersom vi har behov for å gå hele veien i denne cupen.


- Må gjenopprette stoltheten
Reading vant 3-1 mot Liverpool i Premier League forrige gang lagene møttes på Madejski Stadium, i desember 2007, men sesongen endte likevel med nedrykk for "The Royals". Nå er også Championship-statusen i fare. Reading kvittet seg med manager Brendan Rodgers i midten av desember. Brian McDermott leder laget på midlertidig basis frem til en ny manager er hentet inn. Han åpnet med to 1-1-kamper før 1-4-tapet mot Plymouth. Reading ligger kun tre poeng over nedrykksstreken, og står med 1-9-10 på de seneste 20 ligakampene hjemme. Liverpool har vunnet fem av de seneste seks innbyrdes oppgjørene. Brian McDermott ber Readings spillere om å gjenopprette noe av klubbens stolthet når Liverpool kommer på besøk. Han ønsker en positiv reaksjon fra spillerne etter det ydmykende 1-4-tapet borte mot Plymouth på mandag.

- Hovedsaken er at vi som klubb må gjenopprette noe av stoltheten. Vi sviktet virkelig supporterne i Plymouth-kampen. Det er viktig at vi får noe av stoltheten tilbake hos supporterne, sier Brian McDermott til Get Reading.

- Jeg så Plymouth-kampen på bussen på vei tilbake til Reading. Min mening er den samme som da kampen sluttet.

- Men nå møter vi en av de største klubbene i verden. Det er en stor kamp for oss å spille foran egne fans på vårt eget stadion.

For Redaing venter ligaleder Newcastle i neste ligakamp.
- Alt vi kan gjøre er å ta Liverpool-kampen først. Så kan vi begynne tenke på Newcastle. Det er to store kamper etter hverandre. Det blir egentlig ikke mye større enn dette for oss, avslutter McDermott.


Atkinson dømmer
Martin Atkinson (West Yorkshire) er satt opp av det engelske fotballforbundet (FA) til å dømme Reading-Liverpool. Han får med seg assistentdommerne David Richardson og Simon Beck. Fjerdedommer er Andy Woolmer fra Northamptonshire.