Yossi vil kjempe for klubb- og landslag

Tøft å kombinere spill for klubb- og landslag, men Benayoun er innstilt på å kjempe hardt på begge fronter. Distin ville ikke være stallfyll i Liverpool. Mindre enn £250000 for Ngoo.

Yossi Benayouns hattrick hjalp Liverpool til å komme over en dårlig sesongstart. Israeleren har nå 10 scoringer på de seneste 17 kampene for Anfield-klubben. Han hadde to landskamper for Israel i beina, samt en lang flytur bak seg, men det virket ikke slik i kampen mot Burnley. Hattrickhelten har ikke planer om å legge landslagskarrieren på hyllen. Han er også innstilt på å kjempe hardt om en førstelagsplass i Liverpool.

- Konkurransen er veldig stor i en klubb som Liverpool. Du må ønske å spille hver gang. Det er alltid vanskelig etter å ha vært borte på landskamper, men denne kom på riktig tidspunkt for oss.

- Vi hadde tapt to av de første fire. Vi trengte en pause. Laget hadde behov for å tenke på hva vi hadde gjort feil og komme tilbake for å få rettet på det. Vi har lært av feilene våre, og dere kunne se det fra første øyeblikk.

- Jeg spilte 90 minutter for Israel på onsdag, og så var det to lange flyreiser for å komme tilbake hit. Men alle ønsker å spille uavhengig av hvor sliten man er. Ingen ønsker å sitte på benken, spesielt i en stor klubb som dette hvor det er mange gode spillere. Du kan ikke la noen andre spille.

- Fra første øyeblikk jeg kom til Liverpool fortalte jeg meg selv at jeg ville ta hver mulighet til å gjøre mitt beste og bevise at jeg fortjente å være på laget.

- Jeg har hatt opp- og nedturer de seneste to årene her, men de siste månedene forrige sesong viste jeg at jeg kan spille bedre og bedre når jeg har selvtillit.

- Du må akseptere at du vil være på benken noen ganger. Selv om du kun får ti minutter, må du gjøre ditt beste og vise kvalitet.

- Jeg er 29 år, og jeg er kaptein og stolt av å spille for Israel. Jeg kommer til å spille landslagfotball så lenge som mulig, men en dag må jeg ta avgjørelsen om å slutte. Men akkurat nå føler jeg det bra. Jeg kan håndtere det.

- Men når jeg slutter, er målet å lede landet mitt. Det vil forhåpentligvis skje når jeg legger opp som spiller. Men ikke akkurat nå.

Distin avslører interesse fra Liverpool
Liverpool ble linket til en overgang for Sylvain Distin i sommer. Den tidligere Portsmouth-stopperen valgte heller Everton fremfor å være stallfyll i Liverpool.
- Jeg leste om interessen fra City, men jeg så navnene de signerte. Hvis jeg dro tilbake dit, ville jeg havnet på benken. Det samme ville skjedd i Liverpool, som også var interessert. Jeg ville ikke være en squad player, uttaler Distin.

Betaler mindre enn £250000 for Ngoo
16-årige Michael Ngoo debuterte for U18 i seieren mot Barnsley i helgen. En overgangssum på £250000 har vært nevnt, men Liverpool betaler mindre i utgangspunktet.
- Avtalen kan bli verdt mer enn en kvart million pund om han går hen og får realisert sitt potensial, men grunnbeløpet er mye mindre enn det, sier Southends juniorsjef Ricky Duncan til Echo.

- Michael hadde akseptert en lærlingkontrakt med oss mot slutten av forrige sesong, men han signerte ikke. Han følte at han kunne bli hentet av en Premier League-klubb, noe som var hans valg. Heldigvis har det løst seg for ham.