“Nytt” stopperpar for reservene

Ribbet for spillere, vil høyreback Mendy og midtbanespiller Irwin danne midtstopperpar for reservene i ettermiddagens kamp mot Blackpool. Wisdom kunne blitt aktuell for førstelaget, Mavinga snart tilbake.

Danny Wilson er som kjent opptatt med det skotske landslaget og Conor Coady skal spille for England U18, Chris Mavinga er ute med en brukket tå og Andre Wisdom har en leddbåndskade, i tillegg har man nylig lånt ut spillere som Stephen Darby, Tom Ince og Victor Palsson. Det gjør at reservelagstrener John McMahon vil benytte den sentrale midtbanespilleren og kapteinen Steven Irwin i midtforsvaret sammen med høyrebacken Emmanuel Mendy.

- Noen spillere vil bli benyttet i uvante posisjoner som følge av skader og landskamper, og vi har ingen som vanligvis spiller midtstopper, sier McMahon til Liverpools hjemmeside.

- Mavinga er et stressbrudd i foten. Jeg tror det kommer at han har spilt mye fotball inkludert EM i sommer, og forhåpentligvis vil det ikke være så alvorlig som først fryktet og at han kan være tilbake i løpet av to eller tre uker.

- Dessverre er Andre ute for betydelig lenger tid og vi krysser fingrene for at han kan komme tilbake så fort som mulig. Han er en fantastisk innstilling og liker verken å miste treninger eller kamper, men han vil komme tilbake. Han ville definitivt ha spilt regelmessig for mitt lag denne sesongen. Jeg tror også han var i ferd med å presse seg fram til mer enn det, og at han kunne være i stand til etter hvert å bli med i førstelagstroppen.

- Stevie Irwin vil gjøre en god jobb for oss. Han er en fin type og vil spille overalt. Han har spilt midtstopper før slik at det vil ikke være noe problem for ham. Mendy har en fantastisk innstilling. Han har mye entusiasme, et herlig temperament og vil gjøre en god jobb for laget.

McMahon forklarer at kampen er flyttet til akademiet i Kirkby siden den vanlige hjemmebanen, Tranmere’s Prenton Park, blir benyttet til kamp i juniorcupen. – Mange klubber spiller på sine akademier nå, noe jeg synes er bra da du vet at du vil få gode spilleforhold. Det er fint at Premier League har tillatt klubber å gjøre det denne sesongen, fortsetter McMahon.

- Du ser på Blackpool og hvor bra de gjør det i Premier League og de har noen talentfulle spillere, sier treneren om dagens oppgjør. – De spiller god fotball og dette kan bli en spennende kamp. Jeg synes det har vært en god liga denne sesongen. Det er noen gode lag og alle synes å være i stand til å slå alle.Avspark i Kirkby er kl 14.00, og vi vil fortløpende oppdatere alle de viktigste hendelsene i kampen her på liverpool.no.