“Redd vår klubb”

Supporterunionen Spirit of Shankly vil protestere under og etter kampen mot Sunderland, som start på en vedvarende kampanje for å være med og redde Liverpool FC.

“Vår fotballklubb trenger oss nå mer enn noen gang”, skriver SOS på sin hjemmeside. “Det er behov for at du viser deg fram og forteller Tom Hicks og George Gillett at nok er nok. Fortell verden som ser på, bankene og finansielle institusjoner at vi vil ikke bare stå og se på at vår fotballklubb blir kjørt i grøfta. Å fortelle dem at dersom situasjonen blir verre, da vil også vår protest øke.”

“Etter vårt årsmøte tidligere på dagen har vi til hensikt å protestere i løpet av og etter kampen mot Sunderland. Ved å bruke sanger, bannere og flagg, vil vi oppfordre alle som er til stede om å sørge for at de som har sørget for dette rotet får en klar og høy beskjed om at de ikke er velkomne.

Folk sier at vi behøver å støtte laget, og er bekymret over at protester vil ha innvirkning på spillet. Den tiden er nå over, nå er det tid for å støtte vår kampanje om å redde vår klubb. Uten klubben vil det ikke være noe lag. Det er ikke protester som influerer på prestasjonene, men eiersituasjonen, manglende investeringer og lammende krav. Selv manageren og spillerne har nå bedt eierne om å sørge for at klubben kan få lov til å komme seg videre.

Etter kampen, ber vi deg om å være igjen på banen og fortsette protestene. Vi ber om at dere samles foran hver tribune og protesterer inntil vi vet at vår melding er blitt tatt i mot.

Protestene og våre planer for å aksjonere er nå en del av en planlagt og vedvarende kampanje. Vi ga eierne, styret og de med penger litt rom for å kunne finne nye investeringer og nye eiere. Ingen ting har skjedd, slik at vi nå planlegger å protestere med økt aksjonering inntil en beslutning er tatt. Den vedgående såpeoperaen som foregår i vår klubb må ta en slutt. Det er nå vår plikt som Liverpool-supportere å få en slutt på dette. Lørdag er et nytt steg på veien mot de målene som vi ønsker å oppnå. Tom Hicks og George Gillett skal ut av VÅR klubb!"