- Agger og Mascherano ute på torsdag

Roy Hodgson bekreftet på dagens pressekonferanse det vi meldte mandag kveld - at Daniel Agger og Javier Mascherano ikke kom til å bli involvert mot Trabsonzpor i morgen. Håper argentineren er klar til mandag. Torres er klar - Poulsen i troppen.

På mandag meldte vi at Daniel Agger og Javier Mascherano sine smeller fra søndag kom til å holde dem ute i torsdagens Europa League-kvalifisering mot Trabzonspor. På pressekonferansen i dag bekreftet manageren dette. Han fikk spørsmål om det var på grunn av en mulig overgang bort fra Liverpool at argentineren ikke ble involvert.

- Javier vil alltid være i mine planer, helt til den dagen hvor han forlater klubben kommer. Om jeg får ønsket mitt oppfylt blir det lenge til. Men han er skadet for øyeblikket og vil ikke spille i morgen.

- Bekymringen vår nå er om han blir klar til mandag.

- Han måtte av etter 80 minutter på søndag med en muskelskade i leggen, og begynte først å jogge igjen i dag.

Også Daniel Agger vil stå over morgendagens kamp med hjernerystelse - da han fikk en ball i ansiktet.

- Daniel fikk en hjernerystelse, så med han går det ikke så bra. Nå er det tre dager siden det skjedde, og han sliter fortsatt med hjernerystelsen og husker ingenting fra kampen. Vi kan bare håpe at det går over i tide til kampen mot Manchester City. Det var aldri noe spørsmål om han kom til å bli klar til i morgen.

- Han vil hvile. Han var innom treningsfeltet i dagmorges, og jeg pratet med han, men han kan ikke gjøre så mye for øyeblikket ettersom han sliter med hodepine. Selv noe så enkelt som å lese avisen eller se på TV gir han hoepine, så han må ta det rolig. Jeg vet hvordan han føler det, etter å ha gjort disse pressekonferansene, spøkte Hodgson.

Det at Mascherano er ute kan åpne døren for Christian Poulsen. Dansken er med i troppen, men har ikke all verden med kamptrening bak seg siden VM.

- Han er i troppen. Jeg har ikke tatt ut laget enda, men han er i troppen og det er en mulighet for at han får spilletid i morgen. Det er først når han spiller vi finner ut om han er klar. Han spilte kun 20-25 minutter i en treningskamp for Juventus i pre-season. Han har gjort en del fysisk trening, så der er han på nivå med de andre, men han har ikke spilt mye fotball, så helt kampklar er han ikke.

- Han er en kvalitetsspiller, som har spilt for Schalke, Sevilla, Juventus og nå Liverpool. Spillerne her er spillere han har spilt mot tidligere, og han innehar Liverpool-kvalitet.

Hodgson bekreftet ellers det vi også nevnte på mandag - at Fernando Torres er klar og kommer til å få spilletid på Anfield i morgen kveld.