- Aquilani finner seg til rette

Rafael Benitez mener at Alberto Aquilani omsider har begynt å finne seg til rette i Liverpool. Fabio Capello spår et stort VM for Steven Gerrard. Sammy Lee tror Jose Reina vil bli enda bedre i årene som kommer. Hicks blir tvunget til å selge Texas Rangers. Tidligere akademitrener blir manager for MK Dons. Leppings Lane bygges om.

Rafael Benitez tror at Liverpool-supporterne vil få se Alberto Aquilani på sitt beste for Anfield-klubben neste sesong. Italieneren var mye plaget av skader i sin debutsesong på Merseyside, men var likevel involvert i 26 kamper. Manageren mener at midtbanespilleren nå er i ferd med å finne seg til rette i engelsk fotball, og spår at han blir en nøkkelspiller i neste års Premier League.

- Alberto slet lenge med skader. Mot slutten av sesongen har han fått spille flere kamper, og nå trener han regelmessig igjen. Han forstår Premier League mye bedre nå, uttaler Benitez til Liverpoolfc.tv.

Gerrard vil skinne i VM
Steven Gerrard har ikke hatt noen stor sesong for Liverpool, men landslagssjef Fabio Capello tror at scouseren vil blomstre for fullt igjen for England under sommerens VM i Sør-Afrika.

- Noen spillere er virkelig viktige for en manager, og jeg kjenner Steven veldig godt. Jeg er sikker på at Steven vil bli en av våre viktigste spillere i VM. Han vet nøyaktig hva som forventes av ham i mesterskapet, siteres Capello av Liverpoolfc.tv.

- Når du som manager tar over et lag, prøver du å implementere en spillestil og skape en lagånd. Da er spillere som Steven veldig viktige, legger han til.

- Reina vil bli enda bedre
Jose Reina ble i dag kåret til Årets Spiller 2009/10 av Liverpools supportere. Assistentmanager Sammy Lee tror at sisteskansen vil fortsette å utvikle seg i positiv retning som keeper.

- Reina fortjener virkelig utmerkelsen. Han har vært strålende hele sesongen, både på og utenfor banen. Han er en utrolig person, en fantastisk keeper, og fortjener alle prisene han får, sier Lee til Liverpoolfc.tv.

- Jeg er sikker på at han vil bli enda bedre. Jeg er ikke i tvil. Det fine med Pepe er at han på hver eneste trening ønsker å bli bedre. Hver eneste dag står han på, og er dermed også med på å forbedre spillerne rundt seg.

- Jeg er enig med Steven Gerrard og Jamie Carragher i at Pepe kan bli en fremtidig kaptein. Du kan ikke få bedre anerkjennelse enn en slik uttalelse fra de to. De vet hva dette handler om, og hva som kreves av en Liverpool-kaptein.

Hicks tvinges til å gi slipp på Rangers
Liverpool Echo melder at Tom Hicks når blir tvunget til å gi slipp på baseballklubben Texas Rangers. Ifølge amerikanske medier er det Major League Baseball som griper inn og tar over kontrollen med klubben fra Hicks Sport Group gjennom et tvangssalg. Dette har de i henhold til regelverket full myndighet til, grunnet baseballklubbens skakkjørte økonomi.

Robinson manager i MK Dons
Karl Robinson har en fortid som trener ved Liverpools akademi i Kirkby. Nå har 29-åringen blitt den yngste manageren i engelsk ligafotball, etter å ha blitt utnevnt som ny manager i MK Dons. Det melder Liverpool Echo.

Leppings Lane bygges om
Liverpool Daily Post  melder at Leppings Lane, tribunen der 96 Liverpool-supportere omkom under Hillsborough-tragedien, skal bygges om. Bystyret i Sheffield har godkjent en renovering av Hillsborough som vil koste rundt £22M. Det betyr at den tidligere ståtribunen, som nå kalles West Stand, ikke vil bli til å kjenne igjen.

Tunnellen der mange Liverpool-supportere omkom i 1989 vil bli fjernet, og det samme vil de gamle inngangsportene. Arbeidene kan komme i gang allerede til høsten. Hillsborough vil få en økt kapasitet på 44 825 tilskuere når arbeidene er ferdige, og den nye kortenden vil bestå av tre etasjer mot to i dag. De etterlatte etter Hillsborough-ofrene hilser planene velkommen.

- Alt som kan øke sikkerheten på fotballbaner rundt om i landet er av det gode. Vi er enige i alt som gjør stadionanlegg bedre. Dette er viktige og gode nyheter, uttaler Margaret Aspinall i Hillsborough Family Support Group.

- Vi diskuterer våre planer fortløpende med de etterlatte etter tragedien. Vi har full respekt for dem, og vil fortsette å lytte til dem, uttaler en talsmann for Sheffield Wednesday.

- Dette er en mulighet for Sheffield Wednesday til å markere tragedien. Her har de sjansen til å komme med en påminnelse til folk, i form av et minnesmerke over det som skjedde i 1989, mener Sheila Coleman i Hillsborough Justice Campaign.