- Ayre har byttet side

I følge Tony Barrett i The Times var Ian Ayre tidligere en alliert med Tom Hicks på styrerommet - men nå står han side om side med Christian Purslow i krigen på styrerommet. -Liverpoolfc.tv nekter å trykke Hicks sin pressemelding.

Det ble sent tirsdag kveld klart for offentligheten at det er full krig på styrerommet på Anfield, etter at man la ut en pressemelding på de offisielle hjemmesidene, hvor det sto at man hadde mottatt to gode bud på klubben, men at eierne forsøkte å fjerne to mann fra styret for å få blokkert salget.

Pressemeldingen gjorde det helt klart at Christian Purslow og Ian Ayre kjemper mot amerikanerne, og forsøker å få gjennomført et salg av klubben til en pris eierne vurderer som alt for lav.

Tony Barrett skriver i dagens The Times at Ian Ayre tidligere var sett på som Tom Hicks sin allierte, men at han nå står side ved side med Christian Purslow i krigen mot mannen som ansatte ham på styrerommet. Også tidligere skal Purslow ha blitt forsøkt fjernet fra styret, og selv om han blitt heftig kritisert for å blande seg inn i sportslige avgjørelser, skal han ha kreditt for at han virkelig kjemper for å få klubben ut av Tom Hicks og George Gillett sine hender.

- LFC.TV nekter å poste presesmeldingen
I følge John Dowling i anfield-online.co.uk, skal Liverpools offisielle hjemmesider i kveld ha nektet å legge ut pressemeldingen fra Tom Hicks og George Gillett.