- Barca har frem til søndag

Roy Hodgson har gitt Barcelona en frist frem til søndag for å få til en overgang for Javier Mascherano. Spilleren selv ønsker seg bort, men de røde selger han ikke på billigsalg. Oppdatert

Javier Mascherano spilte meget godt mot Arsenal, men streiket så i neste ligakamp mot Manchester City, etter at de røde avslo at uakseptabelt bud på midtbanespilleren fra Barcelona. Argentineren vil bort av personlige årsaker, og ønsker seg til et annet land.

Barcelona skal ha fått avslått et bud på £12 millioner pluss Alexandr Hleb, i tillegg til enda et bud på £16 millioner. Roy Hodgson gir katalanerne nå en tidsfrist - og de har inntil søndag for å få i stand en overgang for spilleren, ellers blir han på Anfield, melder SkySports News.

Liverpool verdsetter spilleren de ga £18 millioner for i 2007 til £25 millioner, og insisterer på at de ikke vil selge han for lavere pris.

Oppdatert: Ovenfor Liverpoolfc.tv har Hodgson fortalt at han har lite nytt å fortelle rundt overgangssagaen til Mascherano.

- Etter hva jeg vet så er det ikke noe nytt i saken siden sist jeg pratet med pressen.

- Grunnen til at han ikke er her, er fordi klubbene er i forhandlinger. Om han spilte i morgen kunne det ført til at en overgangen gikk i vasken.

- Jeg ønsker ikke å gjøre noe slikt mot spilleren. Jeg ønsker ikke å skrinlegge overgangen hans med å tvinge han på banen i en kamp som kan gjøre ting vanskelig.

- Jeg håper virkelig at en avgjørelse vil ha blitt tatt i løpet av de neste dagene, uansett hva utfallet blir. Jeg har ingen anelse om det vil skje eller ikke.

- Når vi skal spille mot West Bromwich, så føler jeg at det er min rett å ha spilleren tilgjengelig, om han skal fortsette å være Liverpool-spiller.

- Morgendagens kamp var aldri et tema, men søndagens kamp er, fordi på søndag synes jeg at jeg bør vite om han skal spille for Liverpool eller Barcelona denne sesongen, avsluttet Hodgson.