- Bemerkelsesverdig bra innsats

Roy Hodgson var fornøyd etter at et noe reservepreget Liverpool slo det gode hjemmelaget Trabzonspor. Dirk Kuyt håper han kan fortsette hos de røde og vinne trofeer på Anfield.

- Vi fikk en tøffest mulig start, med en scoring som jeg synes så ut som offside, kommenterte Roy Hodgson etter 2-1 seieren mot Trabzonspor. Det første tapet tyrkerne har hatt på lang tid på eget gress.

- Vi slo tilbake med en meget god 2.omgang hvor vi burde ha avgjort før.

- Det er alltid viktig å være tålmodig i slike kamper og selv om vi misbrukte sjanser fortsatte vi å spille, forklarte manageren videre til ESPN.

- Det ville ha vært veldig unfair om vi ikke hadde vunnet etter så mange sjanser.

- Neste gang vi spiller i Europa vil vi ha spillere tilbake, og spillere som er i bedre form. Når det er sagt synes jeg de som spilte i dag gjorde det bemerkelsesverdig bra i en meget vanskelig kamp.

- Alle har sagt mye om min fremtid, men så langt jeg vet er min fremtid i Liverpool, sa målscorer Dirk Kuyt etter kampslutt. – Det har vært en flott tid så langt og jeg håper den blir like bra i fremtiden og at jeg kan vinne trofeer med Liverpool.

- Det var en skuffende 1.omgang og det var en vanskelig bane å spille på etter alt regnet. Jeg følte at min feil var årsaken til 0-1, men vi var tålmodige og ventet på våre sjanser. Det var godt at det lyktes til slutt og vi er veldig fornøyd med resultatet.

- Det er viktig for oss å være med i Europa. Vi ønsker å kjempe om å vinne trofeer og dette er en turnering vi ønsker å gjøre det godt i.