- Benitez har en høy stjerne hos Inter-fansen

Inter-direktør Lele Oriali snakker varmt om Rafael Benitez, og tror spanjolen vil være et populært valg som Inter-manager etter Jose Mourinho. Offisielle draktnumre for England i VM.

- Rafael Benitez ga Inter-fansen mye å juble for under Champions League-seieren over Milan i 2005. Han vil være et populært valg blant våre fans, uttaler Inter-direktør Lele Oriali til Il Corriere dello Sport når han blir bedt om å kommentere ryktene om at Benitez er aktuell som ny Inter-manager.

- Valget er det imidlertid president Massimo Moratti som vil ta. Han vil lytte til sin stab, men han vil ha det siste ordet, legger Oriali til.

- Vi føler oss trygge på lagets kvaliteter og styrker. Vi har et vinnerlag. Den som kommer inn som ny manager vil uansett ikke forandre på alt.

Italiensk presse spekulerer nå i om Rafael Benitez vil ta med seg noen av Liverpools spillere om han skulle få jobben i Inter. La Gazzetta dello Sport tror Javier Mascherano er mest aktuell, men Fernando Torres og Steven Gerrard nevnes også.

Trøyenummer for Gerrard, Carragher og Johnson
Englands spillere har nå blitt tildelt draktnumrene de skal spille med under VM i Sør-Afrika. Glen Johnson har fått trøye nummer 2, Steven Gerrard nummer 4 og Jamie Carragher nummer 18.

Liverpool-trioen og den øvrige Englands-troppen landet i Sør-Afrika i morgentimene i dag, og er nå på plass på sin base i Rustenburg.