- Betingelsene er forandret

Benítez uttaler at han arbeider under andre betingelser enn det han ble lovet da kontrakten ble signert i fjor. Sammenligner situasjonen med da han forlot Valencia. Reina usikker på om Benítez fortsetter i sjefsstolen.

Rafael Benítez mener at han ikke har fått arbeidet under de betingelsene han ble lovet da han signerte en ny femårskontrakt i fjor. Han sammenligner nå situasjonen i Liverpool med den som var i Valencia da han forlot La Liga-klubben i 2004.
- Jeg bestemte meg for å signere en forlengelse fordi troppen var god og pengene skulle være der, men betingelsene er endret, sier Benítez til Daily Mail.

- Vi har hatt en dårlig sesong. Forhåpentligvis vil det bli annerledes i fremtiden, men i øyeblikket kan jeg ikke snakke om fremtiden fordi jeg vet ikke hva som skjer.

- Jeg forlot Valencia fordi betingelsene ble endret. Det var ikke et spørsmål om min lønn da jeg ble i Liverpool. Jeg sa nei til andre store tilbud. Jeg bestemte meg for å bli under spesielle betingelser, og de er nå endret.

- Spillerne deler de samme frustrasjonene. Jeg vet hvordan de føler fordi jeg har snakket med dem hele sesongen. Sesongen har ikke vært god, det er klart. Vi vet hvorfor og hva som må forandres.

Juventus ønsker svært gjerne å få Benítez som trener.
- Rafa er ganske interessert i Juventus, men ikke 100 prosent, uttaler en kilde til avisen.

Liverpool har krav på kompensasjon om spanjolen skal løses fra kontrakten. Offisielt har de krav på £16M, men vil trolig akseptere en fjerdedel av det. Benítez er også åpen for å fortsette på Anfield. Han hentet nylig 18-årige Jonjo Shelvey fra Charlton for £1,7M, og er også ute etter å signere andre spillere for fremtiden.

Pepe Reina er den første spilleren som kommenterer spekulasjonene rundt Benítez' fremtid.
- Jeg kan ikke svare på om Benítez blir eller ikke. Han er en så stor manager, og det har vært mange rykter. Vi må vente. Jeg håper at han blir i Liverpool, men det må bli hans avgjørelse.

Daniel Agger vet at Liverpool kommer til å gi alt for å ta tre poeng mot Chelsea.
- Når du har på deg den røde trøyen og spiller for en klubb som dette, må du gi alt, forteller Agger.

- Dette har vært en dårlig sesong. Vi har behov for å gjøre mange forandringer neste sesong. Men mot Chelsea vil vi definitivt gjøre alt vi kan for å slå dem.