- Bød aldri på Carlton Cole

Roy Hodgson sier at man var interessert i, men la aldri inn bud på Carlton Cole i sommer. Manageren med respekt for West Ham og kollega Avram Grant. Martin Broughton tar avskjed.

Møter gode spillere
- Avram har alltid gjort en god jobb uansett hvor han har vært, han er en høyt ansett manager, sier Roy Hodgson om sin kollega foran møtet med West Ham.

- Jeg synes han er en intelligent og hyggelig mann og snakke med. Jeg kan ikke si at jeg kjenner ham veldig godt, men han er utvilsomt en manager jeg har respekt for og jeg ser fram til å møte hans lag.

- Hva vi alltid er mest opptatt av er å vinne kampen, men vi må være forsiktige da de har slått Tottenham og var veldig uheldig som tapte for Arsenal, fortsetter Hodgson om dagens motstander West Ham.

- Vi spiller hjemme, og vi ønsker å utnytte den fordelen med å ha publikum i ryggen.

- West Ham har noen gode spillere. Den meksikanske unggutten Barrera er en talentfull spiller og de har gode fotballspillere som Mark Noble, Luis Boa Morte, Scott Parker og Carlton Cole.

- Cole er en god spiller og var en av spillerne jeg så på i sommer da vi vurderte mange angripere. Vi speidet på ham og snakket om det, men vi la aldri inn noe bud for ham.


Farvel fra formannen
Martin Broughton har på Liverpools hjemmeside kommet med en takk for meg, foran Liverpool – West Ham.

“Kampen i kveld vil være den siste hjemmekampen med meg som formann i Liverpool Football Club.

Det har alltid vært hensikten å tre tilbake så snart salget av klubben var gjennomført og jeg er glad for at klubben nå er i gode hender.

Dette har vært en av de mest minnerike opplevelser i mitt arbeidsliv og jeg ønsker Liverpool og klubbens supportere all suksess i fremtiden.

De siste syv månedene har det vært en fornøyelse og privilegium for meg i å kunne tjene denne fantastiske sportsinstitusjonen.

Alle tilknyttet LFC kan nå se fram mot en spennende fremtid med de riktige eierne og en klubb med en sikker finansiell grunnmur.

Jeg er stolt over å ha vært deres formann gjennom denne turbulente tiden og vil ønske å takke alle dere for den støtte jeg har fått, Christian Purslow, Ian Ayre og hele staben.

Liverpool FC vil alltid ha en spesiell plass i mitt hjerte som følge at dette forholdet som jeg har dannet med klubben over de siste månedene.”