- Bør kjempe om topp fire

Jamie Carragher blir motivert av kritikk mot ham og laget. Selv har han mer å gi. Forrige sesongs 7.plass ikke representativt for LFC. Cole er allerede en gud i byen.

Gary Lineker, programlederi Match of the Day, mente før kampen mot Arsenal at Jamie Carraghers ben ikke lenger fulgte med. Liverpools visekaptein bet seg merke i uttalelsene og var en av Liverpools beste spillere på søndag.
- Jeg leste hva Gary Lineker sa før kampen, så jeg var ikke i mitt beste humør før avspark. Jeg var bestemt på å spille bedre enn jeg normalt gjør, sier Carragher til The Guardian.

- Man har gode dager og dårlige dager, men vi gjorde det ok mot Arsenal. Senere vil jeg trolig gjøre noen feil og folk vil igjen si at jeg er ferdig. Se på Pepe, som var veldig skuffet etter kampen, men han er en av de beste keeperne i verden.

Liverpools forsvar, og Carragher inkludert, hadde ingen god start på forrige sesong. 32-åringen er fast bestemt på å gjøre det bedre enn i 2009/10.
- Jeg gjorde for mange feil i starten, men jeg synes jeg fikk spillet på plass fra hjemmekampen mot Manchester United, fra november og fremover, så jeg vil like å tro at jeg hadde en god andre halvdel av sesongen. Men hele sesongen var utilfredstillende, mislykket og dyster. Og så ble alt alle gjorde kritisert.

- Jeg forstår at vi blir betalt mange penger og at vi er i rampelyset. Når det ikke går bra, er det fortjent kritikk. Liverpool burde ikke havne på 7.plass og bli slått ut av hver cup tidlig, så vi fortjente det forrige sesong.

Liverpool spilte en bra kamp mot Arsenal.
- Vi er Liverpool, men jeg synes ikke vi skal ta av fordi vi spilte uavgjort hjemme mot Arsenal. Folk snakker om forrige sesong, men ikke glem at vi året før havnet på 2.plass med det samme laget. Vi var aldri så dårlige som 7.plass i fjor. Det er mange faktorer, men det hører fortiden til. Vi er langt bedre enn det.

- Kanskje med en ny manager og et par nye spillere bør vi kjempe om topp fire. Jeg ser på forrige sesong og hvor dårlig den var, men vi kjempet fortsatt om fjerde med to eller tre kamper igjen. Jeg forventer en forbedring av forrige sesong.

Både spillere og manager fikk kritikk forrige sesong, men nå er det optimisme tilbake etter managerskiftet.
- Jeg ønsker ikke å gjøre det fordi det virker som du kritiserer den tidligere manageren. Jeg gjør aldri det. Jeg har for mye respekt for ham. Alle er forskjellige med ulike måter å gjøre ting. Alle sa det samme om Gerrard Houllier da Rafa kom inn, og jeg står opp for Houllier og jeg står opp for Rafa nå. Hvis dere ser tilbake, så hadde vi noen flotte tider, men det var trolig tid for et skifte.

Joe Cole ble utvist mot Arsenal. Midtbanespilleren må stå over de neste tre ligakampene. Carragher mener Cole har gitt hele Liverpool et løft.
- Joe har gitt et løft til hele byen. Det er ikke bare på banen eller i garderoben. det er hele stedet. Han bor i sentrum og folk ønsker ham alt godt hele tiden, så han har begynt å innse hvor stor klubben er, sier Carragher til Daily Telegraph.

- Han er som en gud i byen allerede. Han har bare spilt halvannen kamp. Han kommer til å bli en stor tilvekst for oss. Han har allerede fansen på sin side. Han snakket tildigere om hvor stor kampen mot Arsenal var, noe som er en erklæring med tanke på alle kampene han har spilt for England i VM og for Chelsea.