- Borteformen må bli bedre

Christian Poulsen slår fast at Liverpool må få orden på borteformen, og helst bør man begynne med det allerede mot Tottenham på søndag.

De røde har plukket bare fem av 21 mulige poeng på bortebane så langt denne sesongen. Dette i sterk kontrast til poengfangtsen på hjemmebane, hvor man har tatt 14 poeng av 21 mulige.

- Tottenham-kampen blir en helt annen type kamp enn den vi hadde mot West Ham. Jeg så de spille mot Arsenal, og de spilte veldig godt, sier Poulsen til Press Association.

- Det er vanskelig å forutse resultatene i ligaen for tiden. Alle slår alle. Vi må yte 110% for å få med oss poeng fra London på søndag. Jeg håper virkelig vi kan begynne å gjøre det bedre på bortebane, og at vi starter med det mot Tottenham. Vi må jobbe videre med dette for øyet. Søndagens kamp blir en stor test for oss, legger han til.

- Det er ikke bare vi i Liverpool som har slitt på bortebane. Mange lag plukker de fleste poengene sine på hjemmebane, konstaterer han.

- Som lag må vi finne ut hvilken retning vi tar. Sesongen er lang, og jeg er ganske sikker på at vi vil bli bedre og bedre for hver kamp som går. Jeg håper vi til slutt ender høyere på tabellen enn der vi er nå.

- Jo mer jeg tenker på kampen mot West Ham, jo mer innser jeg at vi fortsatt er et lag i utvikling. Vi kjenner oss selv, og vet at vi blir bedre og bedre.