- Bra at unggutter får sjansen

Carragher synes det er fint at Hodgson gir unge spillere spilletid i Europa League, og flere av dem har gjort et godt inntrykk. Visekapteinen drømmer om FA-cupfinale på Wembley denne sesongen.

Roy Hodgson har allerede bekreftet at Danny Wilson og Martin Kelly starter mot Steaua Bucuresti. Jamie Carragher er imponert over Martin Kelly denen sesongen, men synes også Jonjo Shelvey og Jay Spearing har vist bra takter.
- Det har gjort det flott, og det er honnør til manageren som har satt dem inn når vi har spilt på vanskelige steder, uttaler Carragher til Liverpoolfc.tv.

- Selv i en av kvalifiseringsrundene, mot Trabzonspor, var en vanskelig plass. Å komme gjennom det var flott. Det har vært en flott erfaring for dem, og det lover bra for fremtiden.

- Det handler ikke bare om å få erfaring, de har også gjort det bra. De har reist av gårde og prestert. Det har vært flott for klubben å se lokale spillere komme opp, så du må gi dem en klapp på skulderen og til manageren for å gi dem sjansen.

Jamie Carragher er selv ute i tre måneder, og vil gå glipp av møtet med Manchester United i FA-cupen. 32-åringen håper at Liverpool kommer helskinnet gjennom 3. runde slik at drømmen om Wembley-finale lever.
- Det er en veldig tøff trekning for oss, men det er også en veldig tøff trekning for dem. Det går begge veier.

- FA-cupen er stor for meg. Jeg har vært heldig nok til å vinne den et par ganger, men jeg ville like å spille på Wembley i en FA-cupfinale med Liverpool før jeg slutter. Forhåpentligvis kan spillerne gjøre jobben for meg og jeg kan være tilbake på Wembley på slutten av sesongen.