- Bra for selvtilliten

Jay Spearing sier at det var bra for selvtilliten å få spille bortekampen mot Napoli i går kveld. Han var en av tre urutinerte unggutter som fikk sjansen fra start i gårsdagens målløse oppgjør på San Paolo.

Jay Spearing spilte muligens sin beste kamp for sesongen i bortemøtet med Napoli. Han var en av tre urutinerte unggutter som fikk sjansen fra start, da de røde fikk med seg et poeng som underdogs mot Serie As fjerde beste lag. Martin Kelly og Jonjo Shelvey var de to andre som også startet og spilte hele kampen.

- Det var en tøff plass å spille, men vi viste at vi kunne gjøre takle det, og det var et godt poeng å ta med seg fra bortebane. Resultatene har ikke gått vår vei, men dette kan være en start, og vi kan gå inn mot søndagens kamp med mål om tre poeng på hjemmebane, sier Spearing til SkySports.com.

- Det ga et stort løft for selvtilliten med en gang, når manageren vil bruke deg i en så tøff kamp. Det viser at vi kan spille under press, i denne type kamp, og at sjefen har troen på oss, avsluttet 21-åringen.