- Carragher fortjener sin testimonial

Kenny Dalglish mener Jamie Carragher fortjener sin testimonial-kamp etter lang og tro tjeneste. Ikke mange som blir like lenge i samme klubb som visekapteinen.

Jamie Carragher vil feire sin lange karriere med en kamp mot et Everton XI på Anfield lørdag 4.september. Alle inntektene fra kampen går til Carraghers "23 Foundation". Kenny Dalglish mener visekapteinen fortjener en slik kamp.
- I disse dager er det uvanlig å være i en klubb så lenge som Carraghar har vært, uttaler Dalglish.

- Han har vært tilknyttet klubben siden han var elleve år. Denne testimonial-kampen er en passende belønning for de tjenestene han har gitt.

- Pengene som samles inn går til et veldedighetsfond for å hjelpe folk som er mindre heldige enn ham selv. Det er et bevis på hva slags fyr han er.

- Han fortjener alle utmerkelsene som kommer hans vei, og det er passende at en som er født i Liverpool, og som var Everton-fan som barn, bringer byens to lag sammen til denne kampen.

I tillegg til spillere som ikke er opptatt med landskamper 4. september har mange tidligere spillere som Robbie Fowler, Didi Hamann, Michael Owen, Jamie Redknapp og Gary McAllister bekreftet at de vil være i aksjon den dagen.

- Når du ser på listen over navn på dem som skal spille, forteller det deg hvor høyt Carra anses som person.