- Chelsea og Stoke kan ikke sammenlignes

Liverpool Daily Post har spurt Roy Hodgson om hvordan det er mulig å slå serieleder Chelsea en helg, for så å tape for bunnlaget Stoke den neste.

- Kampen mot Stoke er en helt annen type kamp enn de andre vi har spilt de siste ukene, grunnet måten Stoke spiller på. Stoke voldte oss helt konkrete problemer, så du kan ikke gjøre en slik sammenligning, svarer Hodgson.

- Stoke har en helt annen spillestil, som vi måtte forsøke å hanskes med. Men når de gjorde 1-0 ble motbakken enda brattere. Jeg var ikke skuffet over måten målet kom på, fordi dette er måten Stoke gjør de fleste av sine mål på, legger han til.

- Den andre scoringen kom som en følge av at jeg sendte alle mann i angrep. Vi hadde allerede satt inn et par spisser, og vi sendte også Sotirios Kyrgiakos fram i angrep. Stoke kontret, scoret og avgjorde kampen.

- Våre spisser måtte ha gitt oss litt mer enn de gjorde, om vi skulle ha fått poeng fra denne kampen. Men spillerne kjempet så godt som de kunne. De ga aldri opp, og jo lenger kampen varte jo sterkere ble vi. Vi tapte mot et sterkt lag som utkjempet oss i perioder.

- Vi har hatt en god resultatrekke, og spilt en del god fotball. Men vi har fortsatt mye arbeid å gjøre. Vi må nå sørge for at noen av spillerne blir restituerte, og så får vi jobbe med spillet vårt, avslutter Hodgson.