- Cole kunne ikke fått en verre start

Roy Hodgson mener Joe Cole ikke kunne hatt fått en verre start på sin Liverpool-karriere, men er overbevist om at spilleren kommer sterkere tilbake.

Joe Cole ble utvist like før pause mot Arsenal, mens han misbrukte et straffespark mot Trabzonspor. Nå starter midtbanespilleren på en tre kampers karantene, men er spilleberettighet i returoppgjøret mot Trabzonspor. Deretter vil Liverpool-supporterne ikke få se han i aksjon for Anfield-klubben før i midten av september.

- Den største nedturen er for ham. Han var så ivrig etter å begynne karrieren sin her bra, og han har ikke gjort det, sier Hodgson til Press Association.

- I sin første kamp klarte han å bli utvist, riktignok noe hardt, og i sin andre kamp misbrukte han et straffespark. Det har vært en dårlig uke for ham. Nå kommer det til å bli enda verre fordi etter kampen i Tyrkia må han sitte på baken i to eller tre uker på grunn av landskamper.

- Det kunne ikke blitt en verre start for Joe Cole i Liverpool. Vi vil vurdere Joe Cole etter hva han har gjort for Liverpool en gang i midten av mai når den siste ballen for sesongen har blitt sparket.