- Dere har ikke sett mitt sanne jeg ennå

Christian Poulsen insisterer på at Liverpools fans ikke har sett ham på sitt beste ennå. Til helgen er dansken trolig tilbake i startoppstillingen til de røde, når Lucas Leiva er suspendert og Steven Gerrard trolig må stå over grunnet skade.

Poulsen har spilt 12 kamper for Liverpool siden overgangen fra Juventus i sommer, men har ikke startet en ligakamp siden 2-1 tapet for Blackpool den 3.oktober. Nå øyner imidlertid midtbanespilleren en sjanse, grunnet Lucas Leivas karantene.

- Jeg visste jeg kom til en stor, stor klubb, og at konkurransen om plassene på laget ville bli tøff. Det har vært mye press på oss, ettersom starten på sesongen ikke har vært særlig god. Men jeg er lykkelig her. Alt ligger til rette for at jeg skal forsøke å kjempe meg tilbake på laget, og bidra positivt for Liverpool resten av sesongen, uttaler Poulsen til LFC Weekly.

- Når du flytter til et nytt land, er det viktig å finne seg til rette raskt. Det gjelder ikke bare deg selv, men også familien din. Vi flyttet nylig inn i vårt nye hus. Jeg har to barn, som nå trives på skolen. Det gjør alt mye enklere, fortsetter han.

- Jeg tror ikke Liverpools fans har sett mitt sanne jeg ennå. Vi har en ny trener, ny stab, nye spillere og nye eiere. Det har tatt litt tid å finne tonen som lag. Jeg håper vi kan klatre på tabellen, og det ønsker jeg å bidra til.