- Det blir tøft i morgen

Joe Cole mener de røde knapt kunne fått en tøffere motstander i sesongens første ligakamp. Han trivdes når han fikk spille sentralt i banen mot Rabotnicki, og mener rollen passer hans spillestil.

I morgen starter Premier League også for Liverpools del, når de kl 17.00 tar i mot Arsenal på Anfield. Gunners kom i fjor på tredjeplass, og slo Liverpool i begge oppgjørene forrige sesong. Joe Cole mener de røde fikk den verst tenkelige motstander i første kamp, først og fremst fordi Arsene Wenger har et ungt mannskap.

- Arsenal er en tøff kamp mot hvem som helst, spesielt så tidlig i sesongen - fordi de har et så ungt lag. Yngre spillere kommer raskere i form, så det blir en veldig tøff kamp for oss, sier Cole til Liverpoolfc.tv.

- Jeg tenker at det er den tøffeste kampen vi kunne fått, men vi må være klare for utfordringen, og jeg ser frem til å være en del av dette gode laget.

- Jeg elsket min første kamp på Anfield, og jeg koste meg under You'll never walk alone. Det er noe jeg vil lagre i minnet, for det var et spesielt øyeblikk for meg.

- Det var fint å kunne sette opp målet for David (NGog), men jeg likte best å spille sentralt i banen. Det er syv år siden jeg spilte der på fast basis, så jeg måtte blåse bort spindelvevene i starten. Det er ting jeg må arbeide med, og det var ting jeg gjorde bra.

- Jeg elsker ansvaret med å både angripe og forsvare. Det passer bra til mine ferdigheter. Jeg har ikke voldsom hurtighet, så jeg må være smart når jeg spiller ving. Mer sentralt kan jeg finne rom og gjøre ting derfra, så jeg trives med det, avslutter Cole.