- Det var en svak straffe

Joe Cole var lei seg etter å ha brent et straffespark foran The Kop i kveld. Han innrømmer at straffesparket var alt for svakt. 28-åringen har hatt en tøff uke, men var fornøyd med målgivende til Ryan Babels matchvinnermål.

Lucas ble tatt innenfor boksen fem minutter ut i andreomgangen i dag, og Joe Cole var rask med å hente ballen for å ta straffesparket da den faste straffeskytteren Steven Gerrard satt på tribunen.

28-åringen gjorde seg klar for å få sin første scoring foran The Kop, men satte ballen rett på målvakten. Dersom man hadde praktisert reglene om at målvakten skal stå på streken, noe man strengt tatt burde med 3 dommere som fulgte med, skulle han nok få tatt straffesparket på nytt, da målvakten omtrent var ute på 5-meteren i det skuddet gikk. Cole selv innrømmer at det var et svakt utført straffespark.

- Jeg innrømmer lett at det var en svak straffe. Men vi kan ikke dvele med det. Det var et dårlig straffespark, men vi vant 1-0 og må ta med oss det positive fra kampen, sa Cole til Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

- Det var på ingen måte noen strålende kamp, men vi vant og er fornøyd med det. Vi er på ingen måte videre allerede, for det vil bli tøft der nede. Å spille i Tyrkia er alltid tøft, så vi må spille bra i neste uke.

Joe Cole hadde ellers en brukbar kamp, og noterte seg for en flott målgivende til Ryan Babel like før pause.

- Jeg finner meg til rette i rollen min, og jobben min er å skape mål. Det var fint å gjøre det for Ryan i kveld.

- Jeg forsøker bare å gjøre mitt beste i hver kamp, og jeg koser meg med fotballen her. Vi har fått en brukbar start på sesongen, så det er bra, avsluttet Joe Cole. Han har hatt en tøff uke, hvor han først ble utvist mot Arsenal, så dømt for råkjøring, og i kveld med straffemissen.