- Dette er en stor utfordring

John W. Henry beskriver det som en stor utfordring å få Liverpool FC tilbake dit klubben hører hjemme, i toppen av engelsk fotball. Han ønsker ikke å strø om seg med løfter, annet enn at han lover å jobbe så hardt som mulig for klubben og dens supportere.

- Vi er utrolig godt fornøyd med å være Liverpools nye eiere. Jeg har snakket med alle våre partnere hjemme i USA, og de er ekstremt glade, forteller NESV-sjef John W. Henry i sitt første intervju med Liverpoolfc.tv.

- Det har vært noen dramatiske dager, og en del frem og tilbake. Det har vært stressende, men nå har vi fullført oppkjøpet, noe som hele tiden vært målsettingen. Jeg er ekstremt stolt over det laget som har jobbet med denne avtalen, legger han til.

Henry innrømmer at han ikke følte seg like trygg på at avtalen ville gå i orden hele tiden.

- Det var dager hvor jeg undret meg på om vi måtte reise hjem. Selv i dag følte jeg meg ikke 100% trygg. Det var dager der jeg følte meg trygg, men det har vært så utrolig mye frem og tilbake. De har utgjort et fantastisk lag, Martin, Ian og Christian. De har gjort en utrolig jobb med å håndtere denne prosessen, og jeg er bare glad for at det endte godt.

- Nå må vi jobbe veldig hardt. Det er mye arbeid som skal gjøres for å få denne klubben dit vi ønsker den. Gjennom det arbeidet vi har gjort de siste par månedene, har vi sett utfordringer og problemer som eksisterer, og som vi må ta fatt i. Det er et godt grunnlag her, både på og utenfor banen, som vi mener vi kan bygge videre på. Men det blir ikke lett. Vi står overfor noen store utfordringer.

- Jeg kan forstå at noen fans er bekymret over at det kommer nye amerikanere inn i klubben. Det har vært tre tøffe år for dem, hvor det har vært skapt store forventninger. Så jeg vil vokte meg vel for å skape ytterligere forventinger. Forhåpentligvis kommer jeg til å levere varene, i stedet for å levere løfter. New England Sports Ventures har en meget sterk organisasjon, både finansielt og på andre måter. Vi har noen fantastiske strateger, og vi skal ta fatt på jobben i morgen den dag.

- Det eneste jeg kan si til supporterne er at vi skal jobbe så hardt vi kan for dem. Det er det ingen tvil om. De fortjener det. De har støttet klubben gjennom en meget vanskelig periode i dens historie, og vi skal gjøre alt som står i vår makt for at supporterne skal bli stolte av klubben sin og oss. Det er en stor utfordring, men jeg tror vi skal bestå prøven.