- Dette er ikke mitt lag

Roy Hodgson understreker nok en gang at Liverpool-laget han leder for øyeblikket ikke er hans lag. Han mener det tar mer enn et halvt år for en manager til å sette sitt preg på et lag.

Daily Telegraph tror at Hodgson vil starte med å selge Milan Jovanovic i januar, når han i det kommende transfervinduet tar fatt på jobben med å forme sitt eget Liverpool-lag. Både Køln og Hamburg viser interesse for serberen.

- Det begynner å føles mer som mitt lag. Men det er fortsatt ikke et lag jeg har satt sammen selv. Det ønsker jeg å være klar på. Jeg tok over dette laget, og har ikke gjort så mange forandringer. Jeg hentet inn Konchesky på venstreback, Raul Meireles erstattet Javier Mascherano, og Joe Cole og Christian Poulsen kom inn samtidig med meg. De andre spillerne har jeg arvet, understreker Hodgson til Telegraph.

- Jeg synes sammenligningen med Tottenham er god. Harry Redknapp begynte der samtidig som jeg startet i Fulham. Han er i ferd med å fullføre sin tredje sesong, og han har hentet inn mange spillere. Dersom jeg skal kunne kalle dette mitt eget lag, må jeg få ha større innflytelse gjennom å hente inn egne folk, legger han til.

- Jeg tar mer enn gjerne ansvaret for denne troppen, men det tar en trener mer enn 5-6 måneder å sette sitt preg på en klubb. Jeg håper jeg kan gjøre gode forretninger i de kommende transfervinduene. Da vil jeg ikke ha andre enn meg selv skylde på om folk ikke liker det de ser.

Telegraph omtaler Wigans Charles N'Zogbia og Aston Villas Ashley Young som mulige transfermål for Hodgson.