- Dette er ikke over

Jose Reina gjorde et par meget viktige redninger i kveldens semifinale i Madrid, og forhindret Atletico å få med seg et bedre resultat til returen på Anfield. - Dette er ikke over, lover målvakten.

0-1 foran returen er ikke noe optimalt utgangspunkt, men likevel til å leve med når Atletico Madrid gjester Anfield om en uke.

- Det er ikke det beste resultatet vi kunne ha håpet på. Vi spilte ikke bra, men vi trodde hele tiden at vi kunne gjøre et mål. Det klarte vi ikke. Men vi er bare halvveis, og det gjenstår fortsatt 90 minutter som skal spilles på Anfield, sa Liverpool-keeperen til Five etter kampslutt.

- Vi visste at de kom til å presse oss hardt fra begynnelsen av. Hjemme på Calderon er de et sterkt lag. Vi visste det kom til å bli en tøff start, men etter 20 minutter synes jeg vi begynte å finne oss bedre til rette. De skapte ikke så mye bortsett fra en sjanse i annen omgang, la han til.

- Vi kan ikke være fornøyde med dette, men det kunne også ha vært verre.

Diego Forlan var heldig med scoringen, da ballen på merkelig vis havnet i hans egne bein da han umarkert skulle heade mot mål.

- Jeg vet ikke om det var hands eller ikke. Vi var litt uheldige, ettersom Soto skled, samtidig som jeg nesten klarte å blokkere avslutningen.

- Det ble viktig for oss å holde oss innen rekkevidde foran returkampen. Det er som sagt fortsatt 90 minutter å spille på Anfield. Vi ligger under nå, og det blir vanskelig. Men dersom det er noe lag som kan slå tilbake med supporterne i ryggen, så er det Liverpool. Det er det ingen tvil om, avsluttet Reina.