- Dette skal vi greie

Steven Gerrard føler seg trygg på at de røde skal komme helskinnet fra returkampen i Romania, etter at Liverpool i kveld slo Unirea Urziceni 1-0 i den første 1/16-finalen i Europaligaen på Anfield.

Kaptein Gerrard er meget klar på at jobben skal fullføres i Bucharest i neste uke, nå som de røde reiser til Romania med en 1-0 ledelse og null bortemål til Unirea som utgangspunkt.

- Unirea var vanskelige å bryte ned i kveld. Vi forventet dette, da deres manager har satt opp lag mot oss tidligere, og vi visste de ville bli vanskelige å bryte ned. Men vi var tålmodige, og målet kom. Nå må de komme fremover på banen i returkampen, sa Gerrard til pressen etter kampen.

- Vi må fremstå som mer effektive på bortebane, og jeg føler meg trygg på at vi skal kunne få et godt resultat borte mot dette laget. De er nødt til å slå oss i den kampen, og det kan gi oss sjansene vi trenger til å avgjøre dette.

- Vi manglet kanskje 5-10% når det gjaldt balltempo i kveld, men jeg er sikker på at vi skal få rettet på det til neste uke.

Dersom Liverpool gjør jobben i Romania, venter Lille eller Fenerbahce i 1/8-finalen. Lille vant den første kampen mellom lagene i Frankrike med 2-1.

- Lagene som er slått ut av Champions League er fantastiske lag, og noen av topplagene i Europa er i denne turneringen, så det blir tøft å vinne den. Men vi har tro på at vi kan gå helt til topps, avslutter Gerrard.