- Drogba er vanskeligst å møte

Carragher synes Fernando Torres, David Villa og Didier Drogba er de beste spissene i verden. Badeball-scoring kåret til ”Årets dommertabbe” av Liverpools supportere.

Jamie Carragher mener at Fernando Torres, David Villa og Didier Drogba er de vanskeligste spissene å møte. Trioen forventes å kjempe om Gullstøvelen under sommerens VM i Sør-Afrika.
- I øyeblikket vil jeg si at Drogba, Torres og Villa er de vanskeligste spissene å spille mot i Europa, uttaler Carragher.

Carraghers respekt for Didier Drogba ble større etter den lange borteturen mot Madrid tidligere år. Da fikk han tid til å lese Drogbas biografi.
- Jeg vet hvordan det er å forsøke å bevise hva du er god for og at du kan ta alle smellene innen du blir akseptert av fansen, tilføyer Carragher.

- Det var en del ting i Drogbas bok jeg ikke kjente til. Han har hatt det vanskelig i livet og i karrieren.

- Ved siden av Herny og Shearer har Drogba vært en av de beste spissene de to seneste tiårene i Premier League.


Badeball-scoring ble "Årets dommertabbe".
Brukere av Liverpoolfc.tv har stemt frem Mike Jones' avgjørelse om å godkjenne Sunderlands vinnermål mot Liverpool i oktober som "Årets dommertabbe" sett med røde øyne. Darren Bents avslutning gikk via en badeball og utmanøvrerte Pepe Reina. 50% av supporterne hadde stemt på denne dommeravgjørelsen.

21 prosent mente at annulleringen av Yossi Benayouns onside-scoring mot Atlético Madrid var årets dommertabbe, mens straffesparket som Howard Webb dømte dat Manchester United Antonio Valencia ble hindret utenfor straffefeltet på Old Trafford i mars fikk 11 prosent av stemmene.