- Eierne kan hjelpe oss mot toppen

Joe Cole mener John Henry, Thomas Werner og de andre i NESV har gitt et godt inntrykk, og nå kan være en katalysator for å få de røde tilbake der de hører hjemme.

Cole har selv innrømmet at han hans første måneder på Anfield har vært skuffende, og at han har prestert langt unna det ikke minst han selv forventer. Med nye eiere, som spillertroppen møtte lørdag på Melwood, tror han imidlertid at det kan være lysere tider i sikte.

- Vi er glade for at alt nå er ordnet og vi kan se fremover, sier 28-åringen om det faktum at Liverpool FC har skiftet eierskap. – Jeg vet at fansen er veldig fornøyd.

- De virker genuine og det ser ut som at det ligger ekte følelser bak. Alt synes bra.

- Jeg tror definitivt de kan hjelpe oss til å komme tilbake til toppen.

- Fotballandskapet forandrer seg, sier Cole til liverpoolfc.tv på spørsmål om at nye regler fra UEFA vil kunne kreve at klubber kun kan bruke penger man selv tjener.

- Klubber blir tvunget til å arbeide fram sine inntekter heller enn bare å slenge rundt seg med penger. Det kan bare være av det gode for fotballen generelt og forhåpentligvis, med en slik base som Liverpool, kan vi greie å bli et topplag.