- En enormt viktig kamp

Roy Hodgson beskriver søndagens oppgjør på White Hart Lane som enormt viktig. Han synes ikke de røde har gjort det så verst denne sesongen.

De røde har tapt sine to siste møter med Tottenham på White Hart Lane, og med tanke på at de er en av de tøffeste konkurrentene om plass blant de fire beste, er kampen på søndag av stor betydning.

- Jeg tror kampene mellom lagene vi kjemper med er veldig viktige. Kampen på søndag er av enorm betydning for oss, men det er jeg sikker på at den også er for Harry og Spurs, sa Hodgson på dagens pressekonferanse på Melwood.

De røde har fått mye kritikk for sitt spill og sine resultater denne høsten, men Hodgson synes ikke det har vært så ille som folk vil ha det til.

- Dersom du ser på statistikken vår og tar med kampene vi har spilt i Europa League, så har vi ikke gjort det så verst. Fem tap på 25 kamper er ikke forferdelig, men vi hadde selfølgelig en veldig dårlig start, som gjorde at vi lå på nedrykksplass. Det er ikke noe Liverpool-supportere er vant med, eller ønsker å se.

- Heldigvis ser det ut som vi har klart å komme oss bort fra den situasjonen, men ligaen er fortsatt veldig jevn, og dessverre er du tre poeng både fra toppen og tre eller fire poeng fra bunnen, så alle kamper er veldig viktige.

- Jeg har har hatt seks eller syv bortekamper, og vi har kun vunnet en av dem. Men det sagt, så har vi reist til tøffe steder, og skal reise til en vanskelig stadion igjen. Vi vil ikke reise til Tottenham og frykte vi ikke skal vinne kampen. Vi reiser der med tro på at vi kan, og det er hva vi skal prøve å få til.