- En følelse av noe bedre

Jamie Carragher vil lede Liverpool i kveldens vanskelige bortekamp i Napoli, og håper at den nye situasjonen i klubben kan bidra til bedre spill framover. Carra forsvarer at toppspillere blir hvilt.

- Å spille for Liverpool er ikke alltid rosenrødt, sa Jamie på pressekonferansen før møtet med Napoli i Europa League. – Fjorårets sesong var ikke bra og jeg kan huske at vi spilte 12 kamper under Gérard Houllier uten å vinne. Nå har vi imidlertid nye eiere, ny manager og kanskje en følelse av at ting vil bli bedre. Jeg håper det kan få en innvirkning på vårt spill.

- Presset er det samme som i alle de 15 årene jeg har vært her. Hvis du spiller for en toppklubb, da følger det med press.

- Det er noe du bare må akseptere. Det har vært mye trøbbel utenfor banen. Tiden vil vise om det nå kan bli mer stabilt og at det vil bli bedre også ute på gressteppet.

- Vi har erfaring med store kvelder i Europa på Anfield. Jeg er sikker på at fansen til Napoli vil vise lidenskap og at vi må vise mental styrke. Vi må vise at vi kan håndtere det. Følelsen i garderoben er fin.

- Du behøver ikke være vitenskapsmann for å forstå at å vinne kamper vil gjøre alt bedre. Slik er det over alt. Roy er sjefen. Han tar ut laget og det er opp til oss å imponere ham, ikke det motsatte.

- Det vil ikke være riktig for oss å si at vi støtter ham og ønsker å vise det, fortsetter Carragher om en manager i Roy Hodgson, som synes å være i en utsatt posisjon hvis en skal tro spekulasjoner i pressen. – Han er sjefen og vi må vise det, det skulle det ikke være nødvendig å si. Jeg vil prøve å lede laget og bringe oss framover, uansett hvem som spiller.

- En må forstå at det er en lang sesong, en enormt lang sesong hvis du er Stevie eller Fernando som spiller hver uke, forsvarer scouseren utelatelsen av nøkkelspillere som Gerrard og Torres. – Skulle det bli for mye og de blir skadet, da vil folk klage over det. Klubben prøver å gjøre det beste for dem og de var begge opptatt med VM i sommer, det er fornuftig å ta vare på dem.

- Dette er en betydningsfull kamp, men alle kamper jeg har spilt med Liverpool har vært betydningsfulle. Vi ønsker å være i Champions League, men nå er vi her og vi ønsker å gjøre det bra.

- De ligger i toppsjiktet av tabellen i Italia så det er opplagt at de har et veldig bra lag.