- En helt ny start

En lettet administrerende direktør Christian Purslow ser fram til en fremtid på Anfield uten gjeld, og er optimistisk med tanke på hva nye eiere vil bringe.

- Jeg er veldig lettet, sier Purslow til Liverpool Echo.

- Dette ble utført mot en deadline som kunne ha fått alvorlige følger for vår fotballklubb. Det viktigste er at NESV har klarert all gjeld som, for å være ærlig, aldri skulle ha vært der fra starten av. Det gjør at jeg tror de har lært fra fortiden og hvordan innstillingen skal være for å eie Liverpool Football Club på en måte som fansen vil dømme over tid. Personlig er jeg optimistisk om at det vil vise seg å være en klar forbedring på hva vi nå har vært igjennom.

- Jeg føler meg helt utslitt, men jeg er sikker på at om noen timer igjen vil jeg fokusere på det faktum at vår klubb nå har blitt transformert økonomisk. Vi har i praksis ingen gjeld, som igjen betyr at de pengene som våre fans bruker på å støtte klubben, gå på kamper og andre aktiviteter, nå vil bli brukt til hva de skal brukes til, nemlig til å investere. Jeg kan ikke vektlegge sterkt nok hvor viktig det er for enhver klubb i disse vanskelige tider å bli kvitt en slik byrde. Nå er det bare et spørsmål om å gå framover.

- All usikkerhet er over og som Liverpool-supporter er det alt hva jeg bryr meg om. Det er utrolig å tenke på at millioner av millioner av folk rundt omkring i verden i dag kan se framover til en bedre framtid for klubben.

- Dette er en helt ny start.