- En mulighet til å klatre på tabellen

Dirk Kuyt ser på de fire neste kampene, mot Blackpool, Wolves, Bolton og Blackburn, som en mulighet til å klatre på tabellen. Nederlenderen uttrykker frustrasjon over at lørdagens kamp mot Fulham ble utsatt, men fokuserer nå på oppgjøret mot Blackpool på Bloomfield Road 2.juledag.

Etter kampen i Blackpool står Liverpool oppført med hjemmekamper mot Wolves og Bolton, før man skal til Blackburn 5.januar. Kuyt tar sikte på full poengpott fra disse fire matchene.

- Denne perioden er en av de viktigste i sesongen. Får vi til en god resultatrekke, er jeg sikker på at vi kan nærme oss topp fire. Jeg tror flere av topplagene vil avgi poeng den kommende måneden. Får vi til fire gode resultater på rad, kan alt skje. Da vil vi utvilsomt redusere avstanden, sier Kuyt til Liverpool Echo.

- Desember er alltid en spesiell måned i Premier League, og en måned jeg alltid ser frem til. Det er tøft med fire kamper på 10 dager, men det er dette du ønsker å være en del av. Jeg elsker å spille kamper, og jeg ønsker alltid å spille så mange som mulig.

- Utpå nyåret kan vi forhåpentligvis se tilbake og si at det var en flott tid for oss, og at vi klatret på tabellen.