- Et alvorlig tilbakeslag

Roy Hodgson mente at hans lag måtte betale for en dårlig 2.omgang mot Newcastle, hvor man slapp inn to billige mål. Han mener at dårlig selvtillit nå setter sitt preg på bortekampene. David N’Gog måtte sy.

- Dette er et alvorlig tilbakeslag da vi har hatt en god rad med kamper og spilt bra, forklarte Liverpools manager til pressen etter 1-3 mot Newcastle.

- Jeg synes vi spilte bra i 1.omgang. Vi hadde ballen mest, utfordret deres bakre firer og kom til noen gode posisjoner.

- Jeg hadde store forhåpninger om at vi ville fortsette å spille bra, men var skuffet over hva vi gjorde etter pause.

- Vi lot Newcastle komme inn i kampen og vi slapp inn et andre mål som du ikke ønsker å se som manager. Ballen skulle ha blitt klarert tre ganger før Barton scoret.

- Det er et veldig enkelt spørsmål men vi må bare fortsette å arbeide hardt, svarte Hodgson da han ble konfrontert med at Liverpool bare har en seier på ni bortekamper denne sesongen. – Selvtillit blir opplagt en faktor jo lenger du spiller uten å vinne bortekamper.

- I dag spilte vi ikke bra nok til å vinne kampen. Hvis du ønsker å vinne en bortekamp mot et godt hjemmelag som Newcastle må du i det minst spille like bra som vi gjorde i 1.omgang i 90 minutter.

- Det var ikke tilfellet i de siste 45 minuttene. Vi ga bort ballen for ofte og for mye. Vi greide ikke å slå i nærheten av så mange gode baller inn mot deres felt som vi gjorde før pause, og vi slapp inn to veldig billige mål.

Roy Hodgson bekreftet at David N’Gog måtte sy etter en smell i hodet, men forventer at angriperen er spilleklar igjen til neste ligakamp mot Fulham.