- Fortsatt en attraktiv klubb for spillere

Pepe Reina mener Liverpool fortsatt vil være en attraktiv klubb for spillere i overgangsmarkedet selv om de røde ikke skulle komme til Champions League. Han angrer ikke på at han signerte ny kontrakt med klubben. Må få avklart eierspørsmålet.

Liverpool røk ut av Europa League på torsdag, og de røde står i fare for å ikke komme med i Champions League neste sesong. Pepe Reina mener at klubben likevel vil være attraktiv for spillere i overgangmarkedet. Selv signerte han en ny seksårskontrakt i forrige måned. Sisteskansen tror også andre stor beredt til å følge etter.
- Jeg gjorde det klart da jeg signerte avtalen, uttaler Pepe Reina til Liverpool Echo.

- Jeg har ingen problemer. Jeg angrer ikke på at jeg signerte kontrakten. Ikke i det hele tatt. Jeg ønsker bare å komme meg videre og bli bedre neste sesong. Jeg ønsker å sikte meg inn på å vinne noen titler og ha gjøre det bedre enn denne sesongen.

- Hvis jeg var hvilken som helst spiller rundt omkring i verden, ville Liverpool vært attraktiv for meg. Liverpool har fortsatt et stort navn, en av de beste klubbene i verden. Selvsagt ville de ønske å komme hit.

- Det spiller ingen rolle med Champions League. Dette er fortsatt en stor klubb å være i. Det er viktig for oss at vi fortsatt beveger oss fremover. La oss se hvordan alt går.

Reina mener det er viktig å få avklart eierspørsmålet. Først da kan klubben ta et steg videre.
- Det er saker å ordne med eierne og salget av klubben. Det er ikke i spillernes hender. Men straks det er gjort, la oss bygge et skikkelig lag med en skikkelig spillerstall som er konkurransedyktig. Da kan vi kanskje begynne å kjempe om større priser.