- Forvent ikke mye i januar

Sportsdirektør Damien Comolli sier Liverpool kun vil kjøpe spillere for fremtiden, og at man bør ha lave forventninger i forhold til hva som kommer inn av forsterkninger i neste transfervindu.

- Vår strategi for vinduet i januar vil være på lang sikt, sier Comolli til Sky Sports. – Vi kommer ikke til å gjøre noen panikkjøp.

- Vi ønsker å gjøre det som er rett for klubbens fremtid. Alt vi tenker på i forhold til en ny spiller er hva han kan gjøre for oss de neste tre, fire eller fem år. Ikke hva han kan gi Liverpool resten av denne sesongen.

- Vi har noen skader og av og til gjør slike forhold og umiddelbare behov at man foretar kjøp som ikke er planlagt, men alt annet vil være på lang sikt.

- Vi følger med på hva som skjer og Roy og jeg snakker om forskjellige strategier, og vi har snakket med eierne. Foran transfervinduet i januar er vi forberedt, men folk bør likevel ikke ha store forhåpninger.

- Det er vanskelig å gjøre gode kjøp i januar. En klubb som Liverpool ønsker å gå for de beste spillerne, men klubber ønsker ikke å selge midt i sesongen da det er vanskelig å få inn erstatninger.

- Forventningene bør være lave, men hvis det skulle dukke opp muligheter vil vi vurdere disse seriøst. Jeg vil imidlertid gjenta at det i så fall må dreie seg om spillere for fremtiden.