- Frustrert over skaden

Roy Hodgson er frustrert over å miste Steven Gerrard den neste måneen, etter skaden kapteinen pådro seg i en privatlandskamp mot Frankrike. Han vil ikke ha noen unnskyldning, eller fyre oppunder debatten om klubb mot landslag.

Det var mot slutten av Englands privatlandskamp mot Frankrike at Steven Gerrard pådro seg en hamstringskade, som nå gjør at han vil miste den neste måneden med spill for sitt klubblag. Det har vært mange skriverier i avisene i England om bruken av spilleren, ettersom det skal ha vært en muntlig avtale om å bruke Liverpool-kapteinen i 60 minutter. Roy Hodgson er frustrert over skaden.

- Mine tanker om Steven Gerrard er at jeg som Liverpool-manager er frustrert og skuffet over å miste en så viktig spiller i en lang periode, etter en privatlandskamp, sa Hodgson på dagens pressekonferansen.

- Jeg er frustrert og til og med litt sint, men jeg vet at Steven ønsker å legge et lokk på dette. Dere journalister har hatt noen dager nå hvor dere har kunnet kose dere med overskrifter rundt klubb mot landslagdebatten, men Steven, som er en veldig viktig spiller for både klubblaget og landslaget, ønsker at den saken avsluttes.

- Han er også skuffet og lei seg, men han vil gjøre alt han kan for å komme tilbake for fullt så raskt som mulig. Jeg ønsker ikke diskutere det mer, og jeg ønsker ingen unnskyldning fra noen. Jeg har ikke tenkt å kaste bensin på bålet eller tilegge noe til debatten som har gått, avsluttet Hodgson.