- Fulham er bedre enn tabellen viser

Fulham har vunnet bare to ligakamper så langt denne sesongen. Til gjengjeld står de frem som den store uavgjortspesialisten. Roy Hodgson mener at London-laget er bedre enn tabellsituasjonen deres tilsier.

- Jeg liker å vinne med alle lag jeg jobber med og trener. Da spiller det ingen rolle om motstanderen er et lag jeg liker eller misliker. Når kampdagen opprinner vil de uansett være fiende nummer en. Forhåpentligvis kan vi vinne kampen, og være venner etterpå, sier Roy Hodgson til Liverpool Echo foran møtet med sin forrige arbeidsgiver.

Selv om Fulham ligger like over nedrykksstreken, så har de faktisk ikke tapt på bortebane denne sesongen, og er uavgjortspesialistene i Premier League med 10 poengdelinger så langt.

Fulham har imidlertid aldri vunnet på Anfield på 29 forsøk.

Hodgson mener at Fulham er i en falsk posisjon på tabellen, og at London-laget er bedre enn resultatene tilsier så langt.

- De har hatt slike perioder som vi har hatt, der ting ikke har gått deres vei. Jeg vil bli meget overrasket om de ikke er på øvre tabellhalvdel ved sesongslutt. De har vært uheldige også. De mistet Bobby Zamora tidlig i sesongen, og deretter var tapet av Moussa Dembele et skudd for baugen.

- Men de er fortsatt i stand til å score mål. Andy Johnson er tilbake nå. Han vet hvor målet står, og hans bevegelser er utmerkede. De har også Clint Dempsey, Zoltan Gera, Damien Duff og Simon Davies som kan bidra med scoringer.

- Jeg er litt bekymret med tanke på kampen, da de er et vanskelig lag å slå. Faktum er at de har tapt færre kamper i ligaen enn vi har, så det blir vanskelig.

Hodgson kalte inn til spillermøte etter tapet for Newcastle, hvor han ikke var nådig i sin kritikk av spillerne.

- Det var aldri min intensjon at møtet skulle bli offentlig kjent. Vi har ikke mange slike. Jeg er trener, og tror på å arbeide med spillerne ute på treningsfeltet i stedet for å ha leksjoner i et klasserom. Men jeg mente det var viktig at vi klargjorde et par ting. Jeg luftet mine synspunkter, og ble kvitt frustrasjonen etter at jeg opplevde at kvaliteten vår sank. Spillerne aksepterte dette, og har trent godt i ettertid. Arbeidsmoralen og vinnerviljen deres kan de være stolte av.